Počelo snimanje nastavka turske serije Bezhat C

Milioni gledalaca čekaju seriju Behzat C sa velikim uzbuđenjem. Povratak serije Behzat C, koja je duboko uticala na publiku u vreme kada je emitovana, na Blu TV 2019. godine nije zadovoljio mnoge.

Počelo snimanje nastavka turske serije Bezhat C

Foto Credits: Internet Haber

Nastavak projekta nakon toga nije usledio zbog činjenice da scenario nije zadovoljio Erdala Besikcioglua, glavnog glumca, a došlo je i do nekih problema.

Bilo je mnogo vesti o projektu Behzat C u narednom periodu, ali je Erdal Besikcioglu uvek govorio reči koje su ostavljale utisak da se nikada neće vratiti projektu. Međutim, sa obnovljenim scenarijem i pričom koja je zadovoljila poznatog glumca, za ovu popularnu seriju je počela nova era.

Nakon čitalačkih proba, ekipa serije se okupila u Ankari i snimanje je počelo na setu. Prošle godine je Ankara stalno bila na dnevnom redu zbog snimanja veoma zapažene TV serije Teskilat / Organizacija. Ankara, glavni grad Turske, ponovo je na dnevnom redu sa serijom Behzat C. Poruka sa prve fotografije sa seta ove popularne turske serije bila je veoma efektna.

Prva fotografija iz Ankare ima prelepu poruku. Behzat C tim počinje sa novom glumačkom ekipom koja uključuje nova imena i neke glumce iz priče, ali atmosfera serije podseća na stara vremena.

Glumci serije, koji su se okupili pod kodnim nazivom projekta "Biro za ubistva", počeće da rešavaju slučajeve ubistava u nepretencioznoj prostoriji, kao u stara vremena. Odeća glumaca tokom fotografisanja takođe je kompatibilna sa nekom starom slikom serije Behzat C, koja nam je urezana u svesti.

Erdal Besikcioglu i dalje izgleda mlado i dinamično. Njegove druge kolege su takođe uzbuđene što će ponovo pokrenuti projekat svojom energijom mladosti. Nadamo se da će nastavak opravdati sve veća očekivanja.

NOVO - Veliko interesovanje za glumce koji su napustili seriju Kardeslerim

By: TV Exposed