Veliko interesovanje za glumce koji su napustili seriju Kardeslerim

Serija Kardeslerim / Moja braća doživela je veliki uspeh na ATV TV ekranu. Glavne uloge imaju iskusna imena, ali kako priča odmiče, značaj mladih se još više povećava.

Veliko interesovanje za glumce koji su napustili seriju Kardeslerim

Foto Credits: IMDB

Turska serija Kardeslerim / Moja braća je projekat gde su i iskusni glumci i mladi zajedno pokazali dobru sinergiju.

Među mladim imenima, Onur Seyit Yaran i Su Burcu Yazgi Coskun su se istakli više od svojih drugih prijatelja. Veliko interesovanje likova Asiye i Doruka na društvenim mrežama učinilo je da se više priča o imenima dvoje mladih glumaca. U industriji postoji veliko interesovanje za mlade glumce koji su napustili TV seriju Kardeslerim.

Serija Moja braća donela je veliku dobit svima koji su uključeni u projekat. Posebno je u sektoru vladalo veliko interesovanje za imena koja su napustila ovu seriju. Imena koja su privukla ovo interesovanje su ili započinjala nove projekte ili su dobijala veoma dobre ponude.

Halit Ozgur Sari, koji je napravio proboj sa likom Kadira u TV seriji Moja braća, ali je napustio projekat sredinom druge sezone, preuzeo je glavnu ulogu u novoj letnjoj seriji Fox TV-a Gizli Sakli.

Još jedna važna glumica koja je napustila TV seriju Kardeslerim bila je Gozde Turker. Navodi se da je glumica, koja je u seriji tumačila predivan lik, dobijala različite ponude za novu sezonu i da je još u fazi procene.

Eren Oren koji je takođe bio zapažen u pomenutom projektu, glumi Mustafu u popularnoj seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre. Nilsu Yilmaz je takođe potpisala ugovor za rad u novom projektu, TV seriji Kusursuz Kiraci, koja je privremeno odložena.

NOVO - Ezgi Mola blizu nove serije

By: TV Exposed