Engin Akyurek uzbuđen zbog početka serije Kacis | Bekstvo

Turski glumac Engin Akyurek i njegova koleginica Irem Helvacıoglu su već duže vreme na dnevnom redu sa serijom Kacis | Bekstvo. Činjenica da će se serija susresti sa publikom lansiranjem Disney Plus-a u Turskoj 14. juna takođe je povećala uzbuđenje.

Engin Akyurek uzbuđen zbog početka serije Kacis | Bekstvo

Foto Credits: IMDB

Engin Akyurek je privukao pažnju izjavama koje je dao na svečanosti na kojoj je učestvovala i ekipa serije, a prisustvovali su i gosti. Engin, koji svojim stilom oblačenja crta sportski imidž i preferira odeću koja odgovara raspoloženju serije, izrazio je svoja osećanja sledećim rečima:

"Mi smo veoma uzbuđeni. Kacis, koji je u našim životima već godinu dana, sastaće se sa publikom. Uložili smo mnogo truda u to, to je posao sa mnogo muke. Kad to kažem mislim na veoma iskren način. Publika će reći šta je sledeće. Ali uradili smo dobar posao u ime mojih kolega, nadam se da će rezultati biti dobri.”.

Navedeno je da je Engin Akyurek napisao priču o seriji, objašnjen je njegov doprinos scenariju, ali detalji o tome nisu saopšteni. Akyurek je napisao priču koja je pokrenula celu priču još 2017. godine. Ovaj probni rad učinio je glumca turskim licem Disney Plusa godinama kasnije.

Engin je rekao sledeće o ovom procesu koji je doveo do pojave serije Kacis:

Napisao sam priču 2017. godine, pod nazivom Kacis / Bekstvo. Tada mi se u glavi desila priča o tome da je čovek sam sa sobom i svojom savešću. U spoju tog perioda ova priča se poklopila. Tada se priča razvila, došla do današnjeg dana i upoznaće publiku na Disney plusu.”.

Glumac je još jednom potvrdio uzbuđenje oko ovog projekta, a digitalna platforma na kojoj će serija biti emitovana sa radom u Turskoj počinje već za dva dana.

NOVO - Pinar Deniz uskoro u filmu Askin Kiyameti | Apokalipsa ljubavi!

By: TV Exposed