Hazal Kaya potvrdila neprijatne vesti

Turska glumica Hazal Kaya potvrdila je neprijatne vesti iz njenog života. Glumica je zaražena koronavirusom, kao i skoro svi članovi njene porodice.

Hazal Kaya potvrdila neprijatne vesti

Foto Credits: Haberler

Hazal Kaya je objavila da je na drugom testu na koronavirus bila pozitivna. Svi u njenoj porodici sem  supruga Alija Ataya su zaraženi ovim neprijatnim virusom. Glumica se odmah u startu izolovala od ostalih članova porodice ali i pored toga nije uspela da ih sačuva zaražavanja. Zaražen je i mali Fiko.

Sreća u nesreći je što nemaju ozbiljnijih simptoma i nalaze se na kućnom lečenju i izolaciji. Nadamo se da će tako i ostati i da će sve brzo proći i bez poteškoća.

S obzirom da je Hazal Kaya glavna glumica novog filma Benden Ne Olur čija se premijera očekuje uskoro i zbog komplikovane epidemiološke situacije u Turskoj vrlo verovatno da neke veće, gala premijere projekta neće ni biti. Kaya u ovom novom filmu tumači glavni lik, Sertab Bal. Njen partner na sceni ovog filma je Onur Tuna.

Tu nije kraj vestima o novim projektima ove sjajne turske glumice. U narednom periodu se očekuje emitovanje njene serije Pera Palas'ta Gece Yarisi u kojoj glumi Esru, takođe jedan od glavnih likova. Reč je o projektu kojem je njen partner na sceni Selahattin Pasali, a jednu od uloga u seriji tumači i engleski glumac James Chalmers. Serija Pera Palas će imati osam epizoda koje su već snimljene. Ceo projekat se nalazi u post produkciji. Tačan datum premijere se očekuje u narednom periodu.

NOVO - Hande Ercel, Elcin Sangu i Pinar Deniz na korak od novih serija!

 By: Milt-TV Exposed