Druga sezona turske serije Baba / Otac počinje u utorak

Tako je velika promena u seriji Baba / Otac, koja nije u potpunosti ispunila očekivanja u prvoj sezoni, da oni koji gledaju trejlere odmah shvate da dolazi sasvim nova priča. Pored velikog glumca kao što je Haluk Bilginer, ove sezone ćemo gledati Leventa Ulgena.

Druga sezona turske serije Baba / Otac počinje u utorak

Foto Credits: IMDB

Emin Saruhanli gubi pamćenje i nestaje. Ostaje jadan na ulici, a takođe je shrvan jer porodica ne može da ga pronađe. Dok je Kadirov rad na smetlištu privukao pažnju, situacija Emina Saruhanlija duboko je šokirala publiku.

Levent Ulgen, koji se često pamti po svojim komičnim ulogama, takođe je postigao veliki uspeh u svojim dramskim predstavama. Sada će on biti jedan od ljudi o kojima se najviše priča u drugoj sezoni serije Baba / Otac.

Publika je takođe veoma radoznala oko priče o tome da je Tolga Saritas postao jedan od sakupljača smeća u liku Kadira. Oni koji gledaju Saritasa u drugoj sezoni neće moći da ga prepoznaju.

Scenarista Gokhan Horzum je očigledno stvorio veoma uspešnu priču i potpuno obnovio seriju Baba. To pokazuje da će se serija u drugoj sezoni vratiti na ekran mnogo jača. Gledaoci, koji su veoma uzbuđeni zbog nove sezone serije Otac, navode i da misle da će doći do legendarne transformacije u komentarima koje daju na društvenim mrežama. Ljubitelji serije, koji nestrpljivo čekaju drugu sezonu, veoma se nadaju ovoj promeni.

Druga sezona serije, koju režira Cagri Bayrak će početi već u utorak. Tu je i još jedna video najava.

NOVO - Otkriven datum premijere i radnja turske serije Aldatmak / Obmana

By: TV Exposed