Hafsanur Sancaktutan o seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene

Hafsanur Sancaktutan tumači jednu od glavnih uloga u digitalnoj seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, koja se sa publikom susrela 14. septembra na Disney plusu.

Hafsanur Sancaktutan o seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene

Foto Credits: IMDB

Mlada glumica, koja je uspela da upiše svoje ime u glavnoj ulozi sa Demet Ozdemir, Bugrom Gulsoyom i Metinom Akdulgerom, takođe privlači pažnju velikom podrškom svojih fanova na društvenim mrežama.

Hafsanur Sancaktutan, koja je izazvala divljenje miliona, posebno likom Yagmur u seriji Son Yaz / Prošlo leto, otkrila je da je brzo napredovala u karijeri i poslu ulogom u drugoj turskoj produkciji Disney plusa, serijom Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene.

Glumica, koju gledamo u liku Sinem, igra jednog od likova iznenađenja u TV seriji Dunyayla Benim Aranda. Glumica je pričala o svojoj situaciji u seriji bez ikakvih spojlera:

“To je sama igra. Ja sam upravo jedan od onih likova koji su navikli na igru, zajedno sa Bugrom, odnosno njegovim likom. Počinjemo sa veoma dobrom igrom. Biće to serija u kojoj se svi likovi lepo transformišu. Posle 4 nedelje, možemo bolje da razgovaramo o tome.”.

Projekat zaista dobija brojne pohvale. Sve je veći broj fanova turskih serija koji su pogledali prve dve epizode koje su emitovane i koji su složni da je radnja serije i cela priča čak i prevazišla očekivanja. Sudeći po komentaru koji je dala Hafsanur Sancaktutan, zanimljiva dešavanja u radnji ove turske serije nas tek očekuju.

NOVO - Burak Deniz u alkoholisanom stanju vredjao koleginicu!

By: TV Exposed