Turska serija - Karadağlar epizoda 2

Serija Karadağlar prati lošega oca koji je odrastao u lošim uvjetima i obogatio se na nevoljama drugih i njegove sinove. U drugoj epizodi Kalit Karadag s jedne strae skupim poklonima pokušava osvojiti Gulhajatino srce, a s druge strane se bavi seoskim namjesnikom Nahitom koji pokušava mu pokušava oduzeti posjede. Zahvaljujući Gulali Kadir i Zuhal naprave ...

Turska serija - Karadağlar epizoda 2

Serija Karadağlar prati lošega oca koji je odrastao u lošim uvjetima i obogatio se na nevoljama drugih i njegove sinove.

U drugoj epizodi Kalit Karadag s jedne strae skupim poklonima pokušava osvojiti Gulhajatino srce, a s druge strane se bavi seoskim namjesnikom Nahitom koji pokušava mu pokušava oduzeti posjede.

Zahvaljujući Gulali Kadir i Zuhal naprave svadbu tako da se polako počinju ostvarivati Zuhalini planovi da postane dijelom bogate obitelji. I Gulali se odluči spasiti lutalačkoga života i početi živjeti kako spada, međutim događaji koji će se zbiti to ne dopuste.

Kada mali brat Selahattin koji je netom završio pravni fakultet u Istanbulu dođe u selo, sve u obitelji Karadag se poremeti...

By: TV Exposed