Serija Dilek Tasi / Kamen želja se sve više izdvaja!

Ove sezone na televizijskom ekranu će se emitovati veoma efektne TV serije, a jedna od ovih produkcija se izdvaja kao projekat Dilek Tasi / Kamen želja.

Serija Dilek Tasi / Kamen želja se sve više izdvaja!

Neophodno je reći da se o seriji Dilek Tasi / Kamen želja mnogo priča na društvenim mrežama, posebno jer je reč o seriji koja svojom glumačkom ekipom privlači veliku pažnju.

Koliko je projekat ambiciozan govori i činjenica da je ime poput Saliha Bademcija, koji je kao muška muška uloga dao veliku vrednost svim produkcijama u kojima je učestvovao, veoma uzbuđen zbog serije.

Pored toga, Hazal Subasi će se pojaviti pred svojim fanovima sa potpuno novom ulogom. U glavnoj ulozi serije je i Ozan Dolunay, koji se proslavio projektima u kojima se već neko vreme bavi.

Radnja iz 80.-ih godina prošlog veka

Serija Dilek Tasi / Kamen želja, koja nosi potpis Pastel filma, na dnevni red će staviti događaje koji su se odigrali u Turskoj osamdesetih godina prošlog veka. U ovoj priči moći ćemo da pronađemo tragove Turske, koja se promenila vojnim udarom 12. septembra 1980. godine.

Gledaoci pokazuju veliko interesovanje za trejlere TV serije Dilek Tasi, u kojoj su i glumci kao što su Teoman Kumbaracıbası, Ozge Ozberk, Cicek Dilligil, Perihan Savas i Elif Dogan.

Govoreći o impresivnoj harizmoj Saliha Bademcija kao i uvek, fanovi serije dele komentare navodeći da su oni dobar TV serijal sa Hazal Subasi.

NOVO - Hasan Denizyaran na novom zadatku u dobro poznatoj seriji

By: TV Exposed