Turski glumac Ismail Filiz na putu uspešnog povratka?!

Turski glumac Ismail Filiz je jedan od onih čija se karijera nije razvijala kako su mnogi predviđali. Ipak, čini se da je glumac uspeo da se vrati na pravi put.

Turski glumac Ismail Filiz na putu uspešnog povratka?!

Foto Credits: Internet Haber

Ismail Filiz je briljirao u seriji Ezel i filmu Anatolijski orlovi. Nakon toga njegova karijera nije imala dobru putanju, odnosno nije se razvila onako kako je očekivano. Možda je i suviše rano, ali utisak je da će se Ismail polako osloboditi fraze “ah, da, to je onaj glumac koji je glumio uz Kenana Imirzalioglua”. Više nije “komšija Cagataya Ulusoya”. Podsećamo, Cagatay i on su dobri prijatelji i Ulusoy je čak njegovoj supruzi (tadašnjoj verenici) obezbedio malu ulogu u seriji Zvala se Feriha.

Serija Barbaroslar privlači sve više pažnje. Ovaj projekat je zaista na visokom nivou u svakom pogledu. Sve to počela je da prati i gledanost koja je u porastu. Ukoliko ovako nastavi, očekuje se zaista sjajna budućnost ovog projekta. Ismail Filiz tumači jednu od uloga u seriji i konačno bi mogao da bude prepoznatljiv. Na račun njegove glume stižu mnoge pohvale i polako se odvaja od gore navedenih fraza.

On u seriji Barbarosa Mač Mediterana tumači lik po imenu Kilicoglu.

NOVO - Pelin Akil se plaši dadilja?!

 By: Milt-TV Exposed