Murat Boz šalje poruku o koroni

I Murat Boz pristao je na poziv vlasti „Ostani doma“ (tur. Evde kal) koji se diljem svijeta dijeli nakon što je cijeli planet zahvaćen koronavirusom i njegovom smrtonosnom prijetnjom. U Turskoj su sinoć stupile na snagu regulative prema kojima stariji od 65 i mlađi od 20 godina ne smiju izlaziti iz svojih domova, dok svi ...

Murat Boz šalje poruku o koroni

I Murat Boz pristao je na poziv vlasti „Ostani doma“ (tur. Evde kal) koji se diljem svijeta dijeli nakon što je cijeli planet zahvaćen koronavirusom i njegovom smrtonosnom prijetnjom. U Turskoj su sinoć stupile na snagu regulative prema kojima stariji od 65 i mlađi od 20 godina ne smiju izlaziti iz svojih domova, dok svi ostali moraju nositi maske te držati udaljenost od najmanje tri koraka.

Murat Boz: „Počinjemo shvaćati što je važno“

U ovim teškim vremenima čovjek shvaća da gleda, a ne vidi. Možda smo to nekad i znali, ali smo s vremenom sve ostavili po strani... Polako počinjemo shvaćati, makar i na teži način, da postoji puno stvari koje smo primjećivali, a nismo se oslanjali na njih. Počinjemo shvaćati ono što je važno, ali i da smo jako ranjivi te jako vezani jedni za druge.

Trenutno nam trebaju ljubav, poštovanje, milost, razumijevanje, povjerenje. Počinjemo shvaćati važnost života, poštovanja prema svim živim bićima, životinjama, onima čiji smo i mi dio, a mislilo smo da smo drugačiji, kao i prema svim onima koji misle drugačije, izgledaju drugačije, gledaju drugačije...

„Naše mržnje, pohlepa, sebičnost...“

Zatvorene granice ukidaju se jer zapravo ionako nisu postojale. Sve predrasude gube na značenju... Sve, ali baš sve, sve naše mržnje, pohlepa, sebičnost i sve što nas je razdvajalo, izgledalo kako nije, ovih se dana propitkuje. Budimo se. Mislim da novo vrijeme počinje ovom prekretnicom, a sve ćemo ovo prebroditi tako što se volimo, poštujemo i pružamo podršku. Ja ću, koliko mi moć do dopusti, biti uz sve vas od sedam do sedamdeset i sedam, uz vas prijatelje, koji ste razloga toga što jesam, moju braću, djecu, majke i očeve, djedove i bake.

Zato što znam - nisam sam, i vi niste sami. Nakon svake noći sviće zora, proći će i ovo, sigurno hoće... Sve vas volim!

By: TV Exposed | Izvor: http://www.haber7.com