Poznato kada će biti emitovana druga sezona turske serije Kulup / Klub

Prva sezona je bila veoma uticajna u popularnoj seriji Kulup / Klub, koja je postigla veliki uspeh nakon što je emitovana na Netflixu.

Poznato kada će biti emitovana druga sezona turske serije Kulup / Klub

Foto Credits: IMDB

Najava da će se nova sezona serije Kulup / Klub sastati sa publikom 15. septembra izazvala je ogroman talas interakcije na društvenim mrežama.

Sa likovima Matilde, Čelebija, Ismeta, Selima, Rasela, Fikreta i Kerimana, publika sa velikim uzbuđenjem iščekuje kako će se nastaviti priča o nezaboravnoj seriji Kulup. Projekat, koji se prvi put susreo sa publikom 5. novembra 2021. i objavio 6 epizoda, sastao se sa publikom i u 4 epizode ​​6. januara 2022. godine.

Serija ima snažnu priču, a u njoj glume Gokce Bahadir, Salih Bademci, Baris Arduc, Firat Tanis, Metin Akdulger i Asude Kalebek. U seriji Kulup, koja publiku vodi u turbulentni period 1950-ih i veoma emotivno utiče na publiku, publika je veoma radoznala kuda će priča voditi.

Činjenica da je patnja jevrejske zajednice koja živi u Turskoj došla do izražaja i prilika da se suoči sa društvenom traumom koja raste događajima na ulici dovela je seriju Kulup do sasvim drugačije tačke.

Dobri komentari

Za novu sezonu serije Kulup / Klub, koja će biti emitovana u petak, 15. septembra, publika deli oduševljene komentare na društvenim mrežama. I dok je podeljeno na hiljade deljenja video najave nove sezone, pažnju privlače i zamerke gledalaca da su dosta čekali novu sezonu i da je stigla sa malo zakašnjenja.

Govoreći o tome da se radi o veoma posebnoj produkciji u pogledu zadovoljstva gledanja, fanovi serije dele komentare i izražavaju da je projekat Kulup za njih posebno mesto.

Evo i pomenute najave.

NOVO - Serija Kader Baglari / Sudbinske veze – Ljubav pobedjuje sudbinu!

By: TV Exposed