Oproštaj od serije Dokuz Oguz / Devet Oguza

Izdvajajući se kao jedna od ambicioznih TV serija početkom 2023. godine, Dokuz Oguz / Devet Oguza je bila produkcija koja se subotom uveče susrela sa publikom na Fox TV-u.

Oproštaj od serije Dokuz Oguz / Devet Oguza

Foto Credits: DiziCentral

Projekat Dokuz Oguz / Devet Oguza, koji je zasnovan na herojskoj priči o turskom vojniku, privukao je veliku pažnju publike kao vojnička serija kada je prvi put predstavljen i izazvao dosta uzbuđenja.

Ovo interesovanje, koje se usredsredilo na društvene mreže, nažalost nije bilo pokazano u rejtingu nakon početka serije.

Yasemin Allen i Kubilay Aka preuzeli su glavne uloge u seriji Dokuz Oguz, koju su mnogi ljudi pratili sa uzbuđenjem i ponosom. Serija, u kojoj su glumci učestvovala značajna imena kao što su Deniz Isin i Daghan Kulegec, zaokružila je svoj ekranski život plasiravši se u finale u subotu, 25. marta, posle niske gledanosti.

Fox TV i još jedno rano finale

Fox TV je ponovo otkazao seriju tako što je završio ranije projekat zbog niske gledanosti. Zvaničnici kanala često su kritikovani zbog svojih ranih konačnih odluka. Publika se oprostila sa zabavnim slikama sa seta serije.

 Oproštajna poruka objavljena na društvenim mrežama je sledeća: „Došli smo do kraja naše priče #DokuzOguz, čiji je svaki trenutak prelep. Hvala svima koji su nam dali doprinos i podršku!”.

Mnogi smatraju da je ova serija mogla mnogo više…

NOVO - Turska serija Siyah Inci / Crni biser kreće u osvajanje nove publike

By: TV Exposed