Najava serije O Kiz / Ta devojka otkriva mnogo toga (VIDEO)

Trejleri serije O Kiz / Ta devojka koja počinje 21. septembra na Kanalu D nastavljaju da se emituju i publika će se susresti sa sasvim drugačijom i posebnom pričom. Rođena u Dijarbakiru 1995. godine, mlada glumica Dilin Doger je našla posebnu priliku dok je još na početku svoje karijere.

Najava serije O Kiz / Ta devojka otkriva mnogo toga (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Očekuje se da će projekat O Kiz Kanala D biti jedna od najuticajnijih TV serija nove sezone. Dilin Doger, koju ćemo gledati kao Zeynep u seriji, takođe će biti jedan od najvažnijih likova. Uprkos činjenici da je lik po imenu Kadir, kog tumači sjajni Erkan Petekkaya, u trejleru serije 45-godišnji muškarac, inteligencija petogodišnjeg deteta koju ima takođe će duboko uticati na život Zeynepinog lika.

Zeynep će biti pod stalnim pritiskom zbog ovakve situacije njenog oca, a Dilin Doger je dobila veliku priliku da kao jedna od glavnih glumica serije pokaže svoje glumačke talente.

Serija O Kiz / Ta devojka, koja će sredom uveče od 21. septembra sresti publiku na ekranima Kanala D je teška dramska priča. Pored scena koje će duboko uticati na publiku, nelagodnost lika Kadira izazvaće različita iskustva koja do sada nismo videli na ekranima. Važno je napomenuti da je lik Zeynep zadovoljna svojim ocem, koji živi u prikolici, i zna koliko su loši izgledi oko svega. Rečenice prikazane u trejleru takođe pokazuju da je teška priča Zeynepinog lika glavna tema serije.

„Okladio sam se crnom, tako kažu. Kažu da je to zbog njenog oca”.

Možemo shvatiti da će nasilje, uznemiravanje i emocionalna eksploatacija doći na ekran sa serijom ako pogledamo trejler ovog projekta. Dilin Doger ima veoma važnu priliku u svojoj karijeri sa novom serijom Kanala D i zahvaljujući ovoj seriji biće prepoznata od strane široke publike.

NOVO - Objavljen trejler nove turske serije Bir Peri Masali / Bajka (VIDEO)

By: TV Exposed