Problem serija Tuzak i Sifirnci Gun je kanal na kom se emituju?!

Turske serije Tuzak / Klopka i Sifirnci Gun / Nulti dan su po mnogima potcenjene, kada se kao parametar uzme rejting, odnosno gledanost u Turskoj. Zbog čega je to tako?

Problem serija Tuzak i Sifirnci Gun je kanal na kom se emituju?!

Foto Credits: Internet Haber

Serija Tuzak / Klopka se emituje već nekoliko meseci na kanalu tv8. Za do sada 13 epizoda rejting je bio blago rečeno – loš. Epizoda 13, koja je emitovana juče, u četvrtak 12. januara ostvarila je total rejting od 1.63, AB od 1.56 a ABC1 od 2.04. To su zaista rezultati koji bi za veliki broj projekata značili vrlo brzo finale. Srećom, kanal seriju i dalje drži u etru.

Serija Sifirinci Gun / Nulti dan je svoju treću epizodu emitovala u sredu 11. januara, takodje na tv8. Total rejting nove epizode bio je 2.08, AB 2.17 a ABC1 2.80. Uz to, zabeležen je pad u AB i ABC1 kategoriji u odnosu na drugu.

Kada se pogledaju kritike na društvenim mrežama – one su pozitivne! I to za oba ova projekta. I serija Tuzak i serija Sifirinci Gun imaju i dobar glumački kadar, odlične priče ali evidentno je da tu nešto nije kako treba. S obzirom da su glumci sjajni, uloge vrlo dobro odradjene, radnja obe serije je zaista kvalitetna jedino što se izdvaja je kanal tv8, na kojem se serije emituju.

Da li gledaoci u Turskoj ne gledaju ovaj kanal, ili kanal jako loše radi promociju svojih TV serija, zaista je teško prognozirati. Ono što je izvesno da dve dobre serije ne dobijaju ni blizu rejting kakav bi po mnogim mišljenjima imale da se emituju na nekim drugim TV kanalima u Turskoj...

NOVO - Gokhan Alkan glavni glumac nove serije Kralice / Kraljica

By: TV Exposed