Jessica May u pregovorima za novu glavnu ulogu

Jessica May , koja je stekla ime TV serijom Yeni Gelin, prethodnog meseca je postala turska državljanka, ispunivši svoj san i doživevši veliku radost. Glumica, koja Tursku doživljava kao svoju drugu domovinu i koja je odlučila da tu nastavi svoj život, nastavlja pregovore o novim projektima.

Jessica May u pregovorima za novu glavnu ulogu

Foto Credits: Dizilah

Jessica May se pojavila na ekranima sa TV serijom Maria i Mustafa posle uspešnog projekta Yeni Gelin. Sada je glumici stigla ponuda iz nove serije. U toku je intenzivan rad na novom projektu, u kojoj je Ugur Uzunok, koji je scenarista TV serije Payitaht Abdulhamid, i producent i scenarista. S obzirom na interesovanje Jessice za istoriju i kulturu Turske, čini se da je ovaj predlog nove serije za nju veoma posebna i nepropustljiva prilika.

U ovoj novoj seriji, koja je nazvana Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka, okupili su se uspešni glumci. Erdal Ozyagcilar je takođe postao glavni muški glumac sličnog projekta godinama nakon finala 2009. godine, Elveda Rumeli.

Ispostavilo se da May takođe važi za glavnu kandidatkinju za glavnu žensku ulogu u ovoj seriji. Takva uloga će odgovarati poznatoj glumici i njeni fanovi su zadovoljni ovim razvojem događaja. Još nije poznato kako je Jessica odgovorila na ponudu, ali su pripreme za seriju ušle u završnu fazu...

Očekuje se da se nova serija, koja uključuje i imena kao što su Ozlem Turkad, Emre Bey, Gozde Cagaci, Suleyman Kara, Hakan Boyav, Kaan Turgut, Deniz Gurkan, Sarp Bozkurt, sastane sa publikom.

NOVO - Gozde Kaya u novoj TV seriji

By: Milt-TV Exposed