Idris Nebi Taskan u novoj TV seriji Avci / Lovac

Turski glumac Idris Nebi Taskan postao je poznat široj publici u TV seriji Kanala D Baht Oyunu / Igra moje sudbine.

Idris Nebi Taskan u novoj TV seriji Avci / Lovac

Foto Credits: Internet Haber

Glumac, koji nakon serije Baht Oyunu / Igra moje sudbine dugo nije učestvovao ni u jednom projektu, oživeo je lik Tufana u letnjoj seriji Fox TV-a Gizli Sakli / Na tajnom zadatku. Glumac će u novoj sezoni preuzeti ulogu u seriji Avci / Lovac, koja će biti emitovana na turskom nacionalnom TV kanalu TRT1.

Idris Nebi Taskan, koji je prošao intenzivan proces obuke za projekat Avci, takođe deli ove trenutke na svom nalogu na društvenim mrežama. Ugur Gunes i Gulsim Ali Ilhan preuzimaju glavne uloge u seriji Avci / Lovac, koja će biti jedan od ambicioznih projekata sezone 2022-2023. Burak Tozkoparan je takođe u glumačkoj ekipi serije sa Idrisom Nebi Taskanom.

Glumac Idris Nebi Taskan, koji je prošao razne obuke za svoju ulogu, sprema se da pred publiku izađe sa potpuno drugačijim likom. Glumac nastavlja da razvija svoje veštine za takve scene pohađajući obuku jahanja i borbe.

Za to vreme nastavljaju se preliminarne pripreme za Avci u produkciji Bozdag Filma. Ispostavilo se da će priča serije uključivati i scene o pogibiji inženjera odbrambene industrijske organizacije Aselsan, o kojoj se neko vreme pričalo, u padu aviona. Više informacija o ovom novom projektu će biti poznato uskoro.

NOVO - Alina Boz ne zaboravlja seriju Marasli, stigla nova priznanja!

By: TV Exposed