Alina Boz ne zaboravlja seriju Marasli, stigla nova priznanja!

I pored samo jedne emitovane sezone, serija ATV-a Marasli, koja se i danas pamti sa čežnjom, završila je u Turskoj 13. jula 2021. godine ali i dalje privlači dosta pažnje.

Alina Boz ne zaboravlja seriju Marasli, stigla nova priznanja!

Foto Credits: IMDB

Lik Marasli Buraka Deniza i lik Mahur Aline Boz nastavljaju da postižu uspeh u inostranstvu, što je svakako pohvalno za ovaj projekat. Turska televizijska serija Marasli, sa potpisom kompanije TIMS&B Productions, dobila je dve nagrade iz Latinske Amerike. Serija je osvojila nagradu za najbolju seriju na stranom jeziku na Produ Awards, koja se smatra Oskarom Latinske Amerike.

Alina Boz, glavna glumica TV serije Marasli, osvojila je nagradu za najbolju stranu glumicu. Ponos ove turske serije Buraka Deniza i Aline Boz se dakle nastavlja. Da seriju još uvek ne može da zaboravi, razume se iz reči Aline Boz, koja je izrazila osećanja o osvojenoj nagradi. Popularna mlada turska glumica je na tu temu izjavila:

„Koliko god vremena prođe, lik Mahur i projekat Marasli koji sam radila uvek će za mene ostati na veoma dragocenom mestu. Želela bih da se zahvalim svim našim gledaocima u Latinskoj Americi koji su me smatrali dostojnom ove nagrade i naše TV serije Marasli.”.

Serija dakle nastavlja svoj put i osvaja sve veći broj zemalja sveta. Nagrade koje dobija su dodatan znak da je uradjen veoma dobar posao u ovom projektu koji je završen još prošlog leta.

View this post on Instagram

A post shared by Alina Boz (@alinaboz)

NOVO - Elcin Afacan u seriji Cop Adam

By: TV Exposed