Elcin Afacan u seriji Cop Adam

Mlada turska glumica Elcin Afacan važi za jednu od harizmatičnijih među svojim koleginicama. Uskoro ćemo je ponovo gledati na TV ekranima u seriji Cop Adam, koja će biti emitovana na kanalu Star TV.

Elcin Afacan u seriji Cop Adam

Foto Credits: RiriNano

Ugovor je potpisan, pa će se Elcin Afacan pridružiti ostatku glumačke ekipe ove nove turske serije. U pitanju je njena jedanaesta uloga u karijeri. Prethodna serija na kojoj je radila bila je Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te u srcu, romantična komedija koja je letos emitovana na TRT1, koja i pored velikih simpatija nije uspela da privuče veliki broj gledalaca i opstane dugo u etru. Njen lik u seriji se zvao Reyhan Korkmaz i glumila je sestru glavnog lika.

Pre ovog projekta je glumila Gamze u filmu Benden Ne Olur, a pre toga Melek u veoma popularnoj TV seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, u kojoj je možda i najviše skrenula pažnju na sebe i svoj glumački talenat.

Elcin Afacan je rodjena 1991. godine u Istanbulu. Ova mlada dama zaista poseduje posebnu harizmu i pleni svojom energijom i na veliko zadovoljstvo mnogih već za desetak dana ćemo je ponovo gledati na ekranima.

Podsećamo, serija Cop Adam počinje 23. novembra u 20 časova na Star TV-u. Glavne uloge u ovom projektu tumače Engin Altan Duzyatan i Elcin Sangu. U centru pažnje priče ove nove turske TV serije će biti opsesija muškarca usmerena ka ženi.

NOVO - Serija Yali Capkini popravlja loše rezultate Star TV-a

By: TV Exposed