Serija Yali Capkini popravlja loše rezultate Star TV-a

Kada pogledamo turske TV serije koje su emitovane na ekranima Star TV-a u poslednjih godinu dana i koje su uklonjene sa emitovanja za kratko vreme, pojaviće se veoma mračna slika.

Serija Yali Capkini popravlja loše rezultate Star TV-a

Foto Credits: Internet Haber

Tu sliku ipak osvetljava projekat Yali Capkini. Prošle sezone je bila solidan za kanal Star TV koji je imao uspešne rezultate sa serijom Ada Masali tokom letnje sezone, ali još uvek nije mogao da pruži tačno ono što je želeo u gledanosti čak ni ove serije.

TV serije Kazara Ask, Sana Koz, Benim Hayatım i Annemizi Saklarken su jedna za drugom izašle na ekran i za kratko vreme se oprostile od svojih gledalaca. Star TV, koji je napravio dobru sliku serijom Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine, nije uspeo da pronađe ono čemu su se nadali u seriji Ah Nerede tokom leta. Iako je projekat Duy Beni / Čuj me, koji će sa svojom 20. epizodom završiti sledeće nedelje, u početku imao veoma dobar debi, konačna odluka je doneta kada je nova sezona, koja je počela u septembru, ostvarila veoma niske stope protiv rivalskih serija.  Međutim, ne treba zaboraviti koliko je interakcija serija postigla na društvenim mrežama i ovo je važan uspeh.

Očigledno je da Star televizija nije mogla da napravi razliku sa serijom Gecenin Ucunda / Na kraju noći u kojoj glume Neslihan Atagul i Kadir Dogulu, a ova serija, kojoj je bilo teško na takmičenju u sredu, ima jaku priču. Ta serija se sada premešta u utorak veče. Takođe, zvaničnici kanala koji su postavili dnevnu TV seriju Toprak ile Fidan tokom nedelje u 19.00, pružili su važno iskustvo i primećeno je da dnevna serija ne može mnogo da se izdvoji tokom vremena kada se emituju vesti.

Ipak, njihova serija Yali Capkini, stvorila je tako veličanstvenu promenu da je sama po sebi povećala stopu gledanja Star TV-a. Ova situacija je prikrila niz uzastopnih grešaka u upravljanju kanalima u poslednjih godinu dana.

NOVO - Teška situacija za seriju Hayat Bugun / Život danas

By: TV Exposed