Teška situacija za seriju Hayat Bugun / Život danas

Serija Hayat Bugun / Život danas, koju Show TV emituje sredom uveče, nažalost nije dostigla očekivano veliki broj gledalaca. Čak i ako je ocena prve dve epizode ​​bila dobra, smanjenje gledanosti u narednim epizodama pokazuje da se interesovanje za priču smanjuje.

Teška situacija za seriju Hayat Bugun / Život danas

Foto Credits: RiriNano

Međutim, serija ima pozitivnu priču i postoji društvena korist u isticanju napora lekara da spasu ljudske živote. U seriji u kojoj Ulas Tuna Astepe preuzima glavnu ulogu sa likom Bariša Guvenera, u značajnim ulogama igraju i sjajni glumci poput Hazar Erguclu, Tansela Ongela i Hande Dogandemir.

Serija Hayat Bugun, međunarodna prva adaptacija popularne američke TV serije pod nazivom New Amsterdam / Novi Amsterdam, stigla je na ekran sa svojom četvrtom epizodom. Odeljenje, koje je u bolnici Hisaronu proglašeno kao dan hitne pomoći, doživelo je uzbudljive trenutke.

U seriji Hayat Bugun / Život danas postoji potreba za događajima koji će povećati emocije publike i povećati njihovo interesovanje za seriju. I ovo povećava značaj bebe Bilge u priči. Međutim, dobar moral i dobro raspoloženje razbija činjenica da su rezultati rejtinga projekta i dalje ispod očekivanja. Sa svojom uzbudljivom epizodom, Hayat Bugun je takođe uspeo da se nađe na dnevnom redu na društvenim mrežama, a serija je bila na TT listi 2 sata i 30 minuta na Tviteru u Turskoj sa haštagom #HayatBugun. To pokazuje da podrška društvenih medija postoji, ali treba reći da je za nastavak TV serije Hayat Bugun potrebno povećati rejting.

U suprotnom, svi znamo šta sledi…

NOVO - Za Hande Soral serija Ates Kuslari / Vatrene ptice ima posebno značenje

By: TV Exposed