Veliko interesovanje za tursku seriju Yesil Vadinin Kizi / Devojka iz zelene doline

Turska serija Yesil Vadinin Kizi / Devojka iz zelene doline nastavlja da privlači veliko interesovanje. Stigle su i nove informacije.

Veliko interesovanje za tursku seriju Yesil Vadinin Kizi / Devojka iz zelene doline

Foto Credits: DiziCentral

Kao što je i najavljeno, kompanija Yesil Yapim je potpisala ugovor sa nekoliko latino-američkih zemalja za emitovanje turske serije Yesil Vadinin Kizi / Devojka iz zelene doline. Ukupno će biti snimljeno 120 epizoda u trajanju od 45 minuta.

Ono o čemu nema informacija je kada će serija početi u Turskoj. Sasvim je moguće da projekat ima i nešto izmenjen format u toj zemlji (duže epizode i manji broj istih), ali za sada nema zvaničnih podataka. Još uvek nije poznato ni na kom kanalu će biti emitovana ova nova serija. Prema onome što se za sada nagađa, serija će biti emitovana na turskom nacionalnom kanalu TRT 1.

Glavnu ulogu u seriji Yesil Vadinin Kizi / Devojka iz zelene doline će tumačiti Beren Gokyildiz. Snimanje kadrova na ovom projektu je počelo još u novembru prošle godine. Reč je o projektu koji predstavlja ekranizaciju knjige Anne of Green Gables.

Radnja u ovoj noveli se dešava pri završetku 19. veka. Usamljeni brat i sestra, Marilla i Matthew Cuthbert odlučuju da usvoje tinejdžera da mu pomognu. Tokom određenih grešaka i nesporazuma, u njihov život uđe devojčica Anne Shirley. Tihi Matthew veoma brzo postaje opčinjen pričljivom devojkom sa živopisnom maštom i nema problem da ona ostane član porodice i u njihovom domu. Ipak stroga Marilla nije spremna da odmah donese takvu odluku. Odrastajući, Anne upoznaje nove ljude, otvara nove horizonte ali ostaje vezana za njen novi dom. Ostaje da vidimo i koja imena će likovi imati u turskoj seriji.

NOVO - Poznato kada počinje nova turska serija Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna

By: Milt-TV Exposed