Poznato kada počinje nova turska serija Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna

Turska serija Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna jedan je od novih TV projekata. Otkriven je i datum premijere ove serije.

Poznato kada počinje nova turska serija Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna

Foto Credits: NTC Medya

Serija Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna se radi u produkciji kompanije NTC Medya. Snimanje kadrova na ovom projektu je počelo početkom marta, a sada je sve spremno za premijeru. Serija će biti emitovana na televizijskom kanalu TV8. Sa tog kanala je stigla potvrda od tome kada će serija imati svoju premijeru.

Ova nova turska TV serija će biti emitovana sredom, a premijera projekta će biti uskoro. Odnosno, prva epizoda serije će biti emitovana 6. aprila.

Od ranije je poznato da ćemo u ovoj seriji gledati priču o dve žene koje su zatrudnele u isto vreme. U pitanju su Meryem i Defne, a više detalja i informacija o dešavanjima u seriji se očekuje već u narednim danima. Glavne uloge u seriji tumače Engin Ozturk, Irem Helvacioglu, Selin Yeninci i Ahmet Varli. Režiser na projektu je Muge Ugurlar a scenario piše grupa scenarista. Tu grupu čine Makbule Kosif, Okan Basar Bahar i Gulsev Karagoz.

Dakle, vrlo brzo ćemo imati priliku i da gledamo novu tursku TV seriju. Kakva su vaša očekivanja od ovog projekta? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Počele pripreme za novi turski film Leyla Hanim

By: Milt-TV Exposed