Hande Ercel – Kerem me razume i bez reči!

Turska glumica Hande Ercel se fotografisala i dala opširan intervju za Instyle magazin. Prenosimo neke zanimljivosti.

Hande Ercel – Kerem me razume i bez reči!

Foto Credits: Screenshot Instagram/ Hande Ercel (@handemiyy)

Kada je reč o njenoj glumačkoj karijeri, Hande Ercel je rekla da sanja da tumači neki lik koji će predstavljati izazov za nju i tako iznenaditi svoje fanove, sve gledaoce, ali i sebe.

Kada je reč o ljubavi, glumica je izrekla niz lepih stvari o njenom dečku, Keremu Bursinu. Hande je priznala da je konačno pronašla osobu koja je poznaje i razume bolje nego bilo ko do sada. Veoma je srećna što je u vezi sa nekim ko je razume, čak i kada ćute. Proveli su dosta vremena zajedno snimajući i imala je sreće da radi sa nekim ko je tako dobro poznaje. Sve to se oslikalo i na scenu, smatra glumica. Naravno, harmonija između njih je dala konačan rezultat na sve. Ipak ne bi bilo u redu da ne pomene ceo tim. Najveći faktor uspeha serije Sen Cal Kapimi je cela ekipa koja je radila na ovom projektu, po ceo dan i noć.

Hande Ercel se sada nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama gde planira da unapredi svoje glumačke sposobnosti. Nema sumnje da glumica ima veliki broj ponuda za nove uloge, ali je činjenica da ona pre početka nekog novog posla želi da svoju glumu i znanje podigne na jedan viši nivo.

Tu je i naslovna strana pomenutog Instyle magazina na kojem Hande jednostavno blista.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Ergun Metin u seriji Bir Zamanlar Cukurova

 By: Milt-TV Exposed