Serenay Sarikaya je spremna i odmorna za novu seriju

Turska glumica Serenay Sarikaya imala je veoma uspešan proces u TV seriji Aile / Porodica.

Serenay Sarikaya je spremna i odmorna za novu seriju

Foto Credits: Al Bawaba

Sarikaya, koja je očarala publiku kao veoma dobar TV serijski par sa Kivancom Tatlitugom u prvoj sezoni serije Aile, koja je trajala 13 epizoda, vratila se na televizijski ekran veoma efektno nakon čak 8 godina.

Serenay Sarikaya je otišla na odmor nakon završetka snimanja serije Porodica, ali je započela i preliminarne pripreme za projekat pod nazivom Kimler Geldi Kimler Gecti / Ko je došao, ko je prošao, koji je pripremljen za Netflix digitalnu platformu.

Glumica, koja je takođe imala priliku da se odmori pre snimanja, rekla je da je tokom ovog odmora imala priliku da se oslobodi umora koji se nagomilao tokom snimanja serije Aile / Porodica.

Sarikaya je rekla:

„Dobro sam, sve je u redu. Uzela sam kraći odmor, sad ćemo da snimamo. Bilo je dobro, bilo je zabavno. Odmarala sam se, nisam ni očekivala da ću imati takav odmor. Dobro sam, odmorna, sada sam spremna.“.

Partner Metin Akdulger

Glumica, koja je imala priliku da se odmori 20 dana tokom pauze koja je usledila nakon drame Aile, rekla je da je spremna za snimanje nove serije pod nazivom Kimler Geldi Kimler Gecti.

Serenay Sarikaya, koja je u svojoj novoj seriji, koja će trajati 8 epizoda, sakupila veoma dobru glumačku ekipu, biće partnerka Metinu Akdulgeru. Poznata glumica je za projekat serije rekla:

„Ja sam svežija, uzbuđenija. Imamo sjajnih imena u glumačkom spisku, biće lepo.”.

Snimanje ove serije je i zvanično otpočelo…

NOVO - Buse Meral dobija sve veće simpatije gledalaca

By: TV Exposed