Počinje nova era u seriji Zabranjena jabuka / Yasak Elma

U narednom periodu bićemo svedoci drastičnih promena u seriji Yasak Elma. One su već počele. Epizoda 85 koja je juče emitovana bila je prva koja donosi preokret u seriji. Scenario i radnja u seriji će doživeti velike promene. Sa smrću Halita, lika koji je u seriji tumačio Talat Bulut završena je jedna era. Pored Talata ...

Počinje nova era u seriji Zabranjena jabuka / Yasak Elma

U narednom periodu bićemo svedoci drastičnih promena u seriji Yasak Elma.

One su već počele. Epizoda 85 koja je juče emitovana bila je prva koja donosi preokret u seriji. Scenario i radnja u seriji će doživeti velike promene. Sa smrću Halita, lika koji je u seriji tumačio Talat Bulut završena je jedna era. Pored Talata u seriji više nećemo gledati Barisa Kilica, Gokhana Alkana i Dogaca Yildiza.

Za seriju Yasak Elma nova era počinje od naredne epizoda koja će biti emitovana 23. novembra. U njoj će se pojaviti novi glumci koji će doneti nove likove i priče. Pored više puta najavljivanog Berka Oktaya u seriji ćemo gledati još novih glumaca. U pitanju su Erdal Ozyagcilar, Gulenay Kaklan i Mert Altinisik.

Ovakve promene su rizik za produkciju i samu seriju. Ostaje da vidimo kako će reagovati sami gledaoci i kako će im se svideti nov period koji sledi u seriji Zabranjena Jabuka.

NOVO - Ceyda Ates otkrila datum rođenja njene kćerke

By: TV Exposed