Birce o sopstvenom brendu nakita

Glumica Birce Akalay, nastavljajući promotivne aktivnosti, odnosno promociju sopstvenog brenda nakita, dobija i nove projektne ponude. Glumica, koja se poslednji put sastala sa Oktayem Kaynarcom za novu ATV TV seriju, nije dala jasan odgovor...

Birce o sopstvenom brendu nakita

Foto Credits: Dizilah

Birce Akalay, koja čeka digitalnu seriju Mezarlik / Groblje, odnosno da se ovaj projekat sastane sa publikom nakon najave da će njena serija Kus Ucusu / Let ptica, biti emitovana na Netflix-u 3. juna, razmatra mogućnost snimanja drugog sezone ove dve serije. Iz tog razloga, glumica još ne želi da potpiše ugovor koji će je obavezati.

Navodeći da joj je bilo izazovno da uđe u posao, glumica je navela da je imala poteškoća u adaptaciji kada se stalno bavila matematikom. „Ponosna sam na sebe što sam napravila sopstveni plan za penziju sa 38 godina”.”

Izrazivši da joj matematika nije bila dobra u školskim godinama, glumica je rekla: „Teško je, veoma je teško prilagoditi se, ali je veoma prijatno. Ali ponosna sam na sebe što sam napravila svoj lični plan za penziju, odnosno ono čime ću moći da se bavim i nakon glume.”

Birce Akalay, koja je objasnila da je ovaj projekat iznela uz podršku prijateljice koju voli i da se dobar proces nastavlja, objasnila je da je ova ideja nastala i tokom procesa pandemije.

Glumica, koja je kreirala drugačiji koncept transformišući sopstvene crteže u dizajn nakita, rekla je da je dobila veoma dobre komentare iz inostranstva.

NOVO - Fahriye Evcen napušta seriju Alparslan Buyuk Selcuklu?!

By: TV Exposed