Serija Kardeslerim | Moja braća plaća cenu odlaska značajnih likova!

U Turskoj postoje retke produkcije koje mogu da traju četiri sezone, a Kardeslerim | Moja braća je jedna od ovih serija.

Serija Kardeslerim | Moja braća plaća cenu odlaska značajnih likova!

Foto Credits: Haberler

Još niko ne zna kakva je sudbina serije Kardeslerim | Moja braća, koja je u četvrtoj sezoni, a po nekima treba da se nastavi i u petoj sezoni.

Kao rezultat slabljenja priče i odlaska važnih imena u glumačkoj postavi serije, što je učinilo poznatim mnoga mlada imena, glavna publika ubrzano napušta seriju.

To možemo videti po značajnom padu rejtinga. Nakon što se Onur Seyit Yaran oprostio od priče na početku sezone, Su Burcu Yazgi Coskun napustila je glumačku ekipu serije prošle nedelje.

Dakle, likovi Doruk i Asiye, dva fascinantna elementa priče, više ne postoje.

Nova era

Počela je nova era u kojoj je Bilal Yigit Kocak, koji igra lik Omera, postao istaknutiji u priči.

Ipak, možemo reći da gledanost serije ukazuje na finale na kraju sezone. Serija Kardeslerim | Moja braća, koja i dalje ima natprosečne ocene u total kategoriji, doživela je značajan pad u AB grupi.

 Čini se da su problemi TV serije Kardeslerim sve veći, a njena gledanost ostaje ispod proseka u grupi ABC1. Na društvenim mrežama obožavaoci serije prihvataju da je priča oslabila, a iako je mogućnost finala postala jača, ne primećuje se ozbiljna reakcija publike.

NOVO - Radnja serije Uc Kiz Kardes | Tri sestre je dosadila publici?!

By: TV Exposed