Sila Turkoglu i serija Kizilcik Serbeti su i dalje na pravom putu!

Sila Turkoglu, koja igra lik Doge u TV seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice, napravila je još jedan veliki iskorak u svojoj karijeri sa ovim projektom, koja već dve godine duva kao oluja, nakon što je poznata po TV serija Emanet.

Sila Turkoglu i serija Kizilcik Serbeti su i dalje na pravom putu!

Foto Credits: RiriNano

Kizilcik Serbeti je jedan od najuspešnijih projekata sezone sa veoma snažnom podrškom publike i ambicioznom pričom.

Kritike o tome da je lik Doge, koju tumači Sila Turkoglu, potisnuta u drugi plan u priči u seriji, čiji je rejting i dalje veoma dobar, već neko vreme su na društvenim mrežama.

Fanove Sile Turkoglua uznemirila je činjenica da je Doga ostala neefikasna u priči nekoliko epizoda i da su reagovali na ovu situaciju i slali poruke scenaristima.

Ponovo postala zapažena

Iako je ono što se dogodilo između lika Fatiha, kojeg igra Dogukan Gungor, i Doge dugo bila glavna tema priče, lik Doge se sve ređe odražavao na ekranu jer su sukobi nedavno dobili drugu dimenziju.

Zbog toga su krenule kritike i scenaristi su preduzeli važan korak i počeli da jačaju Doginu poziciju u priči uključivanjem lika Giraya u priču.

Sila Turkoglu, koja je sada partnerka sa Kaanom Tasanerom, ponovo je počela da deluje upečatljivije u TV seriji Kizilcik Serbeti.

Rejting je dobar, Sila se vraća i u seriji sve ide kako treba!

NOVO - Novi pad gledanosti serije Yali Capkini

By: TV Exposed