Kritičan period za Bay Yanlis

Deseta epizoda serije Bay Yanlis emitovaće se 4. septembra. Prema rejtingu serije nema dobrih izgleda da će serija opstati u zimskoj sezoni. To se može dogoditi kao rezultat žrtvovanja nekoliko produkcija jer Fox TV već ima veliki broj TV serija. Najveća šansa serije u kojoj glume Can Yaman i Ozge Gurel, je velika zainteresovanost za ...

Kritičan period za Bay Yanlis

Deseta epizoda serije Bay Yanlis emitovaće se 4. septembra. Prema rejtingu serije nema dobrih izgleda da će serija opstati u zimskoj sezoni.

To se može dogoditi kao rezultat žrtvovanja nekoliko produkcija jer Fox TV već ima veliki broj TV serija. Najveća šansa serije u kojoj glume Can Yaman i Ozge Gurel, je velika zainteresovanost za seriju u inostranstvu.

Kada se uzme u obzir prodaja serije u inostranstvo poznato je da će Fox TV podržati seriju onoliko koliko može. Takođe je važno da li će serija koja dodaje boju na ekranu svojom zabavnom pričom, dobiti slične rezultate kada rivalska serija krene u petak uveče. Kada TV serije poput Hercai, Payitaht Abdulhamid, Arka Sokaklar koje imaju svoju publiku krenu u petak uveče, biće veoma teško za Bay Yanlis da se takmiči sa ovim produkcijama. Takođe se očekuje da će televizija Fox u septembru doneti odluku "u redu ili nastaviti".

Obožavatelji koji misle da je Ozgur napravio dosta grešaka sa Ezgijem u seriji očekuju da će to nadoknaditi u 10. epizodi. Bilo je i reakcija publike da su likovi majki u seriji imali previše scena. Neki gledaoci šalju poruku timu TV serijala Gospodinu Pogrešnom na društvenim medijima, navodeći kako počinju da gube interesovanje za seriju.

By: TV Exposed