Ali Ersan Duru u istorijskoj seriji Teskilat-ı Mahsusa Tripoli

Esref Sencer Kuscubasi, poznat i kao Kuscubasi Esref, bio je turski obaveštajac i borac poreklom iz Čerkeza. Ali Ersan Duru postao je glavni glumac nove serije Teskilat-ı Mahsusa Tripoli, koja će ispričati priču o životu ovog istorijskog lika, koji je rođen u Istanbulu 1883. i umro u Izmiru 1964. godine.

Ali Ersan Duru u istorijskoj seriji Teskilat-ı Mahsusa Tripoli

Foto Credits: Internet Haber

Ali Ersan Duru je takođe privukao veliku pažnju kao Albasti Beybolat, pošto je uspešno tumačio različite likove u svojoj glumačkoj avanturi koju je započeo 2011. godine.

Tri godine nakon ove uloge videćemo Alija Ersana Durua, koji će se ponovo pojaviti pred publikom sa istorijskom serijom, ovoga puta u stvarnom liku i priči o vrlo kontroverznom imenu. Ozbiljan test čeka Alija Ersana Durua, koji će u ovoj seriji tumačiti glavnu ulogu sa Oyku Celik i sprema se da se ponovo sretne sa svojim prijateljicom u istorijskoj produkciji.

Kuscubasi Esref je bio obaveštajac, ali se sklonio kod Grka tokom Turskog rata za nezavisnost. Esref, koji je mnogo godina živeo i u Aleksandriji u Egiptu i rekao: „Nikada nisam tražio oproštaj, nisam izdajnik da bi mi bilo oprošteno“, uprkos tome što je amnestiran 1936. godine, vratio se u Tursku 1950. godine tokom vladavine Demokratske stranke.

Ali Ersan Duru će se vratiti serijom sa tako kontroverznim i drugačijim likom. Očekuje se da snimanje serije Teskilat-ı Mahsusa Tripoli, koja se priprema za digitalnu platformu TRT Digital, počne u oktobru.

U narednom periodu saznaćemo i ostatak glumačkog kadra ove nove digitalne serije.

NOVO - Fotografija Oktaya Kaynarce sa seta serije Ben Bu Cihana Sigmazam privlači dosta pažnje

By: TV Exposed