Furkan Andic, Kubilay Aka i Serkay Tutuncu u istom projektu

Furkan Andic, Kubilay Aka i Serkay Tutuncu su zaista poznata imena među mladjim turskim glumcima. Sva trojica su tri muška glumca iz poslednjeg perioda koji privlače pažnju svojom lepotom i glumom.

Furkan Andic, Kubilay Aka i Serkay Tutuncu u istom projektu

Foto Credits: Internet Haber

Ova tri imena su se okupila za projekat koji bi napravio veliku buku.

Furkan Andic, Kubilay Aka i Serkay Tutuncu, od kojih je svaki napravio veliki iskorak u karijeri i jedan po jedan penjao se na lestvici poznatih, okupili su se za projekat reklamnog filma Ax parfema. U reklami su tri igrali tri različita muškarca Ax. Fanove su zaludile i fotografije, na kojima su se spojila tri imena. Obožavaoci željno iščekuju reklamu.

Furkan Andic je i dalje pred svojim obožavaocima sa TV serijom Kara Tahta, koja se emituje na TRT 1. Furkan u seriji igra učitelja po imenu Atlas. Andicova partnerka u ovoj seriji je Miray Daner, jedno od uspešnih imena poslednjeg perioda.

TRT 1 je nedavno odlučio da ukine projekat Kara Tahta, koji je imao loše ocene, odnosno ne baš sjajan rejting. Međutim, kanal je brzo odustao od ove odluke i odlučio da nastavi seriju. Ova odluka kanala veoma je obradovala publiku serije.

Nakon velikog uspeha ulogom Ali Kemala u TV seriji Vatanim Sensin 2016. godine, Kubilay Aka, koji je ostao upamćen po liku Celasuna u seriji Cukur, takođe je dobio ulogu u filmu Annenin Kuzusu / Mamino jagnje. Nedavno je završeno snimanje filma reditelja Umuta Evirgena.

Njih dvojica uz Serkaya Tutuncua će se pojaviti u novoj reklami koju njihovi fanovi željno iščekuju.

NOVO - Demet Ozdemir se verila tokom jednog, a venčaće se tokom snimanja drugog projekta!

By: TV Exposed