Pelin Karahan o snimanju serije Bir Zamanlar Kibris

Glumica Pelin Karahan imaće značajnu ulogu u novoj turskoj seriji Bir Zamanlar Kibris. Pored nje u glavnoj ulozi u ovoj istorijskoj seriji naći će se Serkan Cayoglu. Karahan je juče viđena kako napušta Zorlu šoping centar u prisustvu supruga i dece. Kako je istakla sama glumica, u poslednje vreme je konstantno na relaciji Istanbul – ...

Pelin Karahan o snimanju serije Bir Zamanlar Kibris

Glumica Pelin Karahan imaće značajnu ulogu u novoj turskoj seriji Bir Zamanlar Kibris.

Pored nje u glavnoj ulozi u ovoj istorijskoj seriji naći će se Serkan Cayoglu. Karahan je juče viđena kako napušta Zorlu šoping centar u prisustvu supruga i dece. Kako je istakla sama glumica, u poslednje vreme je konstantno na relaciji Istanbul - Kipar. Rad na ovom projektu je veoma intenzivan i naporan. To joj ne predstavlja veliki problem. Ekipa koja radi na setu ove serije je zaista sjajna. Pelin Karahan je za kraj razgovora sa medijima dodala i to da zaista uživa u tome što je deo ovakvog projekta i da jedva čeka početak emitovanja serije.

Plan je da se serija Bir Zamanlar Kibris snima u tri godišnja doba. Tokom zime, proleća i leta. Od ranije je poznato i to da će serija biti emitovana na televiziji. Tačnije, na nacionalnom turskom kanalu TRT 1.

NOVO - Dvoje glumaca se oprostilo od serije Hercai

By: TV Exposed