Serija Kirli Sepeti | Prljavi veš nastavlja sa dobrim rezultatima

Nova Fox TV serija pod nazivom Kirli Sepeti | Prljavi veš nastavlja da se sastaje sa publikom nedeljom uveče.

Serija Kirli Sepeti | Prljavi veš nastavlja sa dobrim rezultatima

Foto Credits: IMDB

Nije prošlo nezapaženo da je serija Kirli Sepeti | Prljavi veš, čija je druga epizoda takođe emitovana, postigla dobru gledanost i uticala na široku publiku.

Sve se dobro razvija za novu seriju, koja je počela sa veoma dobrom glumačkom postavom koju čine imena kao što su Ayca Bingol, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tutuncu, Halil Ibrahim Ceyhan, Gozde Seda Altuner, Bestemsu Ozdemir i Melisa Dongel.

Dok hvaljena serija otkriva krajnosti života između siromašnih i bogatih, ona takođe pokazuje da svojom snažnom pričom može učiniti dobre stvari ne samo u Turskoj već i u inostranstvu.

Rezultati rejtinga serije takođe daju važne poruke. Serija Kirli Sepeti, koja je sezonu započela tako što je već u prvoj epizodi postigla dobru gledanost, postiže veoma uspešne rejtinge kao rival uspešnog projekta kao što je Yargi | Presuda, koji je uspešan već 4 sezone.

Čeka se povratak serije Teskilat

U okruženju u kojem je serijal Yargi bez premca u tržišnoj utakmici jer projekat Teskilat | Organizacija još nije na ekranu, ocene koje je dobio projekat serije Kirli Sepeti su prilično značajne.

Serija Kirli Sepeti | Prljavi veš, koja je završila dan na drugom mestu u total kategoriji sa ocenama blizu 5, dobro se pokazala u ovoj kategoriji svojom drugom epizodom.

Serija, koja je takođe bila u usponu u grupi ABC1 sa brojkom oko 4 uspela je da završi dan na 4. mestu.

U kategoriji AB treba istaći da serija Kirli Sepeti još nije dostigla željeni nivo gledanosti, ali i da nisu loši rezultati.

U narednim nedeljama, kako proširenje priče serije, tako i povratak serije Teskilat na ekran sa njenom četvrtom sezonom mogu stvoriti potpuno novu situaciju u gledanosti.

NOVO - Radnja nove sezone serije Teskilat | Organizacija će se odvijati u Bosni i Hercegovini!

By: TV Exposed