Serija Hakim se završava, Sevmek Zamani počinje?!

Televizijski kanal ATV TV počinje letnju sezonu. Počelo je odbrojavanje za letnju seriju Sevmek Zamani / Vreme za ljubav.

Serija Hakim se završava, Sevmek Zamani počinje?!

Foto Credits: Internet Haber

Prema novim informacijama, prvo će se završiti serija Hakim / Sudija, a zamena je već spremna. To će biti projekat Sevmek Zamani ili u prevodu Vreme za ljubav.

Serija Hakim, koju je ATV TV izneo na ekrane sa velikim očekivanjima, bila je veliko razočarenje uprkos snažnoj glumačkoj ekipi i priči i o tome je doneta konačna odluka.

Navodi se da će se serija Hakim / Sudija, u kojoj glume veoma uticajni i iskusni glumci kao što su Erdal Besikcioglu, Ugur Yucel, Yurdaer Okur, Burcu Kara, Ebru Ozkan i Hasibe Eren, oprostiti od ekrana sa svojom 10. epizodom koja će biti emitovana 13. juna.

Prema navodima, kanal ATV TV će po završetku serije Hakim emitovati novu letnju seriju Sevmek Zamani / Vreme za ljubav. Dakle, ako je ova tvrdnja tačna, TV serija Sevmek Zamani, u kojoj glume Ilhan Sen i Deniz Isin, sastaće se sa publikom u ponedeljak uveče.

Prva promocija iz serije podeljena je prošle nedelje. Ipak, promocija je dobila veoma zanimljive komentare publike. Promotivni video snimak sa izuzetno teškim dijalozima privukao je pažnju publike.

Međutim, publika koja je pogledala video snimak rekla je da ne može da razume temu same serije. Gledaoci su se pitali o zapletu serije, a po svemu sudeći prve odgovore bi mogli da dobiju vrlo brzo.

NOVO - Nilperi Sahinkaya o kritikama za njenu novu seriju

By: TV Exposed