Nilperi Sahinkaya o kritikama za njenu novu seriju

Turska glumica Nilperi Sahinkaya učestvovala je u seriji Cema Yilmaza o kojoj se dosta pričalo, Ersan Kuneri. Glumica, koja je među glavnim glumcima i ostvarila veoma efektan nastup, postala je jedno od istaknutih imena serije i svojim talentom i lepotom.

Nilperi Sahinkaya o kritikama za njenu novu seriju

Foto Credits: IMDB

O seriji Ersan Kuneri se mnogo pričalo nakon što je objavljena na Netflixu, a kritikovana je i zbog toga što je bila predmet vulgarnosti i priča o erotskom filmskom reditelju. To priznaćete nije baš neka tema koja je česta u turskim serijama, naprotiv. Međutim, uprkos ovim kritikama, Netflixovo odobrenje za drugu sezonu značilo je da je projekat bio uspešan.

Nakon seta sa Cemom Yilmazom i Urazom Kaygilarogluom, Nilperi Sahinkaya se sastala sa društvom na zabavi koju je pripremila. Navodeći da je organizovala druženje, odnosno zabavu zbog brenda, Nilperi je uživala sa svojim prijateljima.

Sahinkaya, koja je bila pred kamerama sa svojim dečkom, pevačem Emreom Yusufijem, o kritikama na račun serije Ersan Kuneri rekla je sledeće: „Super, nisam dobila nikakvu kritiku na račun svog lika. Nisam očekivao ovoliko komenatara. Moj lik je bio veoma popularan. Bila je voljena više nego što sam mislila i bila sam veoma srećna.”.

Zaista, u moru zaista oštrih komentara na račun serije, najviše njene tematike, gotovo da nema nijedan loš na račun Nilperi Sahinkaye i njene glume. Sahinkaya je još jednom uradila veoma dobar posao, ovog puta na Netflixu.

NOVO - Oznur Serceler u novom projektu

By: TV Exposed