Burak Deniz o novoj seriji sa Hande Ercel

Vest da će Hande Ercel i Burak Deniz biti u glavnim ulogama u novoj seriji pod nazivom Iki Yabanci / Dva stranca, koja se razmatra za narednu sezonu, dugo je u štampi i društvenim mrežama.

Burak Deniz o novoj seriji sa Hande Ercel

Foto Credits: Haberler

Pre neki dan, Hande Ercel je u svojoj izjavi rekla da još ništa nije razjašnjeno, a i nije navela da je reč o seriji Iki Yabanci / Dva stranca. Glumica je u svom intervjuu izjavila da je to projekat o kojem je razgovarala, ali je nastavila da čita scenario i nije bila precizna oko svega.

Očigledno, Hande Ercel nije želela da iznosi detalje o projektu. Međutim, uz objašnjenje Buraka Deniza, pokazalo se da sve oko serije Iki Yabanci ide dobro. Podrazumeva se da će se Burak Deniz i Hande Ercel okupiti u seriji Dva stranca, za koju se očekuje da će biti jedna od efektnih produkcija nove sezone, a detalji će se pojaviti uskoro.

Počele probe

Naime, Burak Deniz je izjavio da su preliminarne studije počele i da se dvojac okupio. Deniz je na pitanje novinara o TV seriji Iki Yabanci rekao:

„Počeli smo i neke probe. Prisustvovali smo i probama na raznim mestima. Uzbuđeni smo. Hande i ja se već poznajemo. Nadamo se da će se ovo odraziti kao plus, uzbuđeni smo, srećni smo.”.

Burak Deniz je ovim rečima prvi zvanično najavio početak priprema za seriju Iki Yabanci. Uprkos naporima Hande Ercel da to sakrije, ove reči Buraka Deniza su još više povećale uzbuđenje fanova.

Dvoje poznatih glumaca su se ranije okupili u glavnoj ulozi u romantičnoj humorističnoj seriji Ask Laftan Anlamaz, a ovaj projekat, koji je trajao ukupno 31 epizodu u sezoni 2016-2017, privukao je veliku pažnju.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Poslednja prilika za seriju Kralice / Kraljica

By: TV Exposed