Da li će serija Magarsus opravdati visoka očekivanja?!

Nova, već nagrađivana serija Magarsus vodeće turske lokalne online video platforme BluTV stigla je na Berlinski festival TV serija.

Da li će serija Magarsus opravdati visoka očekivanja?!

Foto Credits: Al Bawaba

Projekat Magarsus, koji se sprema da stekne ime svojom originalnom pričom i uspešnom glumačkom ekipom, sastaće se sa svojom publikom na BluTV-u 10. avgusta sa svoje prve 2 epizode.

Kada je reč o radnji, tu su već poznati neki detalji. Slede kratki spojleri:

U opasnosti je nepokolebljiva moć Halila Kuraka (Ercan Kesal), koji je monopolizovao trgovinu citrusima u Saribahčeu, njegovog nećaka Betona (Berkay Ates), njegovog sina Turguta (Caglar Ertugrul), koji čekaju da preuzmu vlast i u porodici. Tu je i sukob Kuraka Tarima sa žestokim rivalima i sukob njegove ćerke Tansu (Merve Dizdar).

Trejler je stvorio veliko uzbuđenje oko serije Magarsus

Dakle, Ercan Kesal igra Halila Kuraka, osnivača kompanije Kurak Tarim, koji kontroliše celokupnu trgovinu i red citrusa u Saribahčeu; Berkay Ates igra nećaka Halila Kuraka, koji je i njegova desna ruka, Betona, dok Caglar Ertugrul igra njegovog impulsivnog i ljutog sina Turguta.

Merve Dizdar, sa druge strane, igra Tansu, kćerku Halila Kuraka, koja se vraća u Saribahče sa željom da nakon studija u Americi pretvori Kurak Tarim u modernu i korporativnu strukturu.

Dakle, gledaćemo ne baš tipičnu tursku seriju, a lestvica očekivanja je postavljena poprilično visoko. Koliko može serija saznaćemo već od 10. avgusta.

Glumačku ekipu serije Magarsus čine i uspešni glumci kao što su Cem Bender, Mehmet Bozdogan, Sumeyye Aydogan, Menderes Samancilar, Ugur Uzunel, Kayhan Acikgoz, Sezer Aricay, Sekvan Serinkaya, Emel Atici i Murat Baykan.

View this post on Instagram

A post shared by BluTV (@blutv)

NOVO - Hafsanur Sancaktutan o svojim željama i snovima

By: TV Exposed