Hafsanur Sancaktutan o svojim željama i snovima

Turska glumica Hafsanur Sancaktutan, koja igra glavnu ulogu u letnjoj seriji Kanala D Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, nastavlja da bude na dnevnom redu sa svojim partnerom iz serije Keremom Bursinom.

Hafsanur Sancaktutan o svojim željama i snovima

Foto Credits: IMDB

Mlada glumica privlači pažnju svojim komentarima kao i nastupom u seriji.

Navodeći da ima 23 godine i da joj nije potrebna estetska intervencija, Sancaktutan je rekla: „Nisam protiv filera i botoksa, poštujem one koji to rade, ali ne preferiram to.”.

Poznata glumica je izjavila i da joj je bitna vizuelnost, ali da estetika nije toliko uključena. Hafsanur Sancaktutan je na tu temu rekla:

„Volim da se oblačim, mislim da moj stil upotpunjuje moju dušu. Ne koristim baš aktivno društvene mreže.”.

I karijera i porodica

Govoreći o svojim snovima za budućnost, ova mlada i veoma talentovana glumica želi da bude dobro upamćena u poslu, planira karijeru u inostranstvu, ali želi da zasnuje porodicu i ima decu.

U svom intervjuu za novine Hurriyet, Hafsanur Sanckatutan je na ovu temu rekla sledeće:

„Slava je veoma čudna stvar, sija preko noći, možete i nestati preko noći. Nemam za cilj da zablistam preko noći ili kažem: Neka ova godina bude moja godina. Sa 40 godina želim da budem poznata kao „uspešna“. Želim da budem prva glumica koja svima padne na pamet, ovo je moj san. Takođe imam na umu da se bavim ovim poslom u inostranstvu, želim da imam porodicu i dete dok se bavim ovim stvarima.”.

NOVO - Važna epizoda za seriju Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

By: TV Exposed