Velike promene u seriji Barbaroslar!

Kompanija ES Film radi na istorijskoj seriji Barbaroslar Akdenizin Kilici | Barbarosa Mač Mediterana, odnosno na njenoj drugoj sezoni. Ono što je postalo izvesno je to da se u njoj neće pojaviti jedan od glavnih glumaca iz prve sezone Ulas Tuna Astepe.

Velike promene u seriji Barbaroslar!

Foto Credits: IMDB

Serija Barbaroslar je najavljivana kao najveći projekat u istoriji turskih serija. Ljudi iz nacionalnog TV kanala TRT1 nišu štedeli novac. Odobren je i veliki budžet, okupjena veoma dobra glumačka ekipa ali ipak nešto nije funkcionisalo u prvoj sezoni. Rejting serije nije bio na dobrom nivou i čak je i padao kako su izlazile nove epizode.

Producenti su pokušavali raznim promenama da poprave situaciju. Menjani su režiseri, scenaristi, deo glumačke ekipe ali ništa od toga nije dalo značajnije rezultate. Na kraju prve sezone seriju je napustio i Ulas Tuna Astepe, koji je tumačio jednu od glavnih uloga.

Glumac je već dobio ozbiljnu ponudu za novi projekat. Reč je o seriji Yeni Istanbul | Novi Istanbul, koja će doneti još jednu priču o lekarima. Ulasu je ponudjena uloga glavnog lekara u bolnici u kojoj će se dešavati veliki deo radnje ovog projekta.

Kada je reč o istorijskoj seriji Barbaroslar Akdenizin Kilici | Barbarosa Mač Mediterana ona će u nastavku pretrpeti velike promene. Radovi na scenariju su uveliko u toku, a priču piše Zulkuf Yucel.

Radnja serije Barbaroslar će biti prebačena u doba vladavine Sultana Sulejmana Veličanstvenog. Ispričaće priču o Hayrettinu Pashi Barbarosi u njegovim 40. godinama. Ono što još uvek nije poznato je to ko će tumačiti glavni lik u novoj sezoni. Ta informacija se očekuje vrlo brzo.

NOVO - Mehmet Gunsur i Asli Enver u novoj seriji Arayis

By: TV Exposed