Još mesec dana do početka turske serije Dunyayla Benim Aramda!

Druga turska serija digitalne platforme Disney Plus je Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene. Sa seta serije, čije je snimanje završeno u junu, nijedna tajna nije odana!

Još mesec dana do početka turske serije Dunyayla Benim Aramda!

Foto Credits: Promo

Publika je dugo čekala na neke vesti, ali su glumci ćutali pošto ih je produkcija upozorila i preduzeli posebne mere predostrožnosti da ne dođe do curenja informacija.

Serija je došla do izražaja kao produkcija koju su obožavaoci Demet Ozdemir željno iščekivali. O Demet, koja je dobila veliku popularnost sa serijom Erkenci Kus, a zatim na ekran došla sa serijom Dogdugun Ev Kaderindir, mnogo se pričalo u filmu Ask Taktikleri snimljenom za Netflix, iako nije bila na ekran ove sezone. Ona je takođe dugo bila na dnevnom redu sa svojim brakom sa Oguzhanom Kocom. Par se venčava 26. avgusta.

Ostali glumci serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, Bugra Gulsoy i Hafsanur Sancaktutan, takođe su u centru pažnje. Konačno, objavljivanjem postera otkriveno je da je Metin Akdulger još jedna od glavnih uloga u seriji! Do tada oko serije su se pominjali uglavnom samo Bugra, Demet i Hafsanur.

Sada se s nestrpljenjem očekuje intriga i dramom ispunjena ljubavna priča između 4 lika. Iako je Demet Ozdemir došla do izražaja u seriji Između sveta i mene, čiji je trejler objavljen, čini se da je Hafsanur Sancaktutan pravo iznenađenje serije!

Podsećamo, premijera ove turske serije biće 14. septembra na Disney Plusu.

NOVO - Poznato ko će biti partnerka Erkana Merica u novoj seriji

By: TV Exposed