Bez nove epizode serije Sadakatsiz ove nedelje

Turska serija Sadakatsiz / Neveran uspeva da održi dobar rejting. Ipak, ove nedelje neće biti nove epizode.

Bez nove epizode serije Sadakatsiz ove nedelje

Foto Credits: IMDB

Serija Sadakatsiz se radi u produkciji kompanije Medyapim. Iz produkcione kompanije je saopšteno da ove nedelje neće biti emitovana nova epizoda pomenute serije. Razlog za to je nažalost dobro poznat u poslednje dve godine – koronavirus. Neki od članova seta su zaraženi ovim nezgodnim virusom pa će to sve prouzrokovati pauzu u snimanju ali i emitovanju ove turske TV serije.

Nadamo se da će nam se ovaj projekat vratiti na TV ekrane već naredne nedelje.

Podsećamo, radnja serije Sadakatsiz je zasnovana na popularnoj seriji Dr Foster. Turska verzija prati priču o Asji. Asja je uspešan doktorka, srećno udata žena i divna majka. Uživa sa mužeem i sinom u mirnom porodičnom životu. Veruje da je im je brak idealan, dok na Volkanovoj ešarpi ne pronađe pramen plave kose. Sreća na kojoj su im mnogi zavideli vrlo brzo postaje ružan san . Asja se suočava sa novonastalom situacijom, i shvata da nije sve kako je ona mislila, da je nažalost sve oko nje samo laž i prevara. Odbija da bude žrtva, i odlučuje da se osveti mužu, i svima koji su je povredili.

U toku je emitovanje druge sezone ove turske serije. Premijera projekat je bila 7. oktobra 2020. godine. Serija Sadakatsiz se emituje na Kanalu D.

NOVO - Kenan Imirzalioglu ima novu seriju!

By: Milt-TV Exposed