Bulent Inal je glavni glumac nove turske serije Mevlana!

Serija Mevlana će doneti još jednu zanimljivu istorijsku priču. Snimanje ove nove turske serije je započelo pre izvesnog perioda, ali do danas nije bilo poznato ko će tumačiti glavni lik.

Bulent Inal je glavni glumac nove turske serije Mevlana!

Foto Credits: Dizilah

Serija Mevlana se priprema za televizijski kanal TRT. Scenario piše Ali Aydin, a režiser je Can Ulkay. Biće snimljeno 30 epizoda, od kojih će svaka trajati po 60 minuta.

Snimanje kadrova na ovom projektu traje već izvestan period ali do danas nije bilo poznato ko će tumačiti glavni lik. Danas je i to otkriveno. Lik Mevlane u ovom novom projektu će tumačiti Bulent Inal. Ovaj glumac već ima iskustva sa radom na istorijskim serijama. U seriji Abdulhamid tumačio je glavni lik sultana Abdulhamida II. U karijeri se pojavio u 26 uloga. Pored serije Abdulhamid, glumio je u projektima Porodica moga oca, Urfaliyam Ezelden, Karayilan i drugim. Prvu ozbiljniju ulogu imao je 2001. godine u mini-seriji Karanlikta Kosanlar. U njoj je tumačio lik po imenu Nuri.

Kao glavni glumac dugo je figurirao Timucin Esen. Navodno je sve bilo dogovoreno, ali je Esen odustao od rada na ovom projektu.

NOVO - Nove vesti o novom projektu Nur Fettahoglu

 By: Milt-TV Exposed