Gokberk Demirci o seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja nastavlja da se susreće sa publikom na Kanalu D, jedna je od ambicioznih produkcija utorkom uveče.

Gokberk Demirci o seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: Haberler

Gokberk Demirci, koji se nedavno uključio u priču ove serije, postao je jedno od imena o kojima se najviše pričalo njegovim nastupom u dugotrajnoj seriji Yemin.

Nakon jednodnevne TV serije, učešće u uspešnoj dramskoj priči poput projekta Uc Kiz Kardes / Tri sestre učinilo je da se o Gokberku Demirciju više priča.

Glumac, koji poslednjih godina privlači pažnju brojnim fanovima, nastavlja da se ističe u okruženju društvenih mreža.

Pored značajnog doprinosa lika Kartala priči o seriji Uc Kiz Kardes, takođe je vredno pažnje da je on ključni lik treće sezone.

Srećan zbog uloge i projekta

Gokberk Demirci, koji se za kratko vreme prilagodio liku Kartala i imao veoma dobar odnos sa timom serije tokom snimanja u Ajvaliku, zadovoljan je svojom situacijom. Rekavši da se tim sastoji od divnih ljudi, glumac ne krije da se oseća veoma srećnim.

Objašnjavajući da su se svi trudili da daju sve od sebe na setu, Demirci je takođe naglasio da je na snimanju TV serije Uc Kiz Kardes osetio kliše „Mi smo porodica“.

 Glumac je izjavio da mu je drago što je serija dobila veliku pažnju na društvenim mrežama i rekao:

„Sjajan je osećaj biti toliko voljen od ljudi koje nikada nismo sreli ili upoznali. Kao da smo deo njihove porodice. Briga i ljubav koju pokazuju toliko su mi važni da je ne bih menjao ni za šta. Dobro je što svi postoje.".

Navodeći da je veoma dobar sa društvenim mrežama, glumac je podvukao da je otvoren za kritike.

NOVO - Halil Ibrahim Ceyhan ponovo privukao pažnju na mrežama, fanovi imaju jasnu želju!

By: TV Exposed