Svet tajni u radnji Bir Kucuk Gun Isigi podseća na seriju Marasli?!

Nastavlja se snimanje TV serije Bir Kucuk Gun Isigi, koja će se u novoj sezoni na ATV-u susresti sa publikom. Snimanje koje je počelo u Italiji je završeno i ekipa je počela da snima kadrove u Istanbulu.

Svet tajni u radnji Bir Kucuk Gun Isigi podseća na seriju Marasli?!

Foto Credits: Internet Haber

Priča o seriji, u kojoj glume Seray Kaya i Berk Oktay, puna je tajni, a aspekti mnogih likova koji kriju svoj pravi identitet podsećaju na seriju Marasli. Serija Marasli, u kojoj su glumili Alina Boz i Burak Deniz, osvojila je priznanje publike prošle godine.

U Marasliju, koji je jednosezonski projekat, uzbuđenje je dugo bilo veliko jer je priča bila puna tajni i tajne svakog lika su otkrivane jedna po jedna. Sličan svet tajni čeka publiku u TV seriji Bir Kucuk Gun Isigi. Iz slika sa seta se može zaključiti da su duo Seray Kaya i Berk Oktay veoma uskladan TV serijski par na sceni ove nove serije koja se očekuje u septembru.

Seray Kaya, koja igra organizatorku venčanja po imenu Elif, imala je veoma efektan nastup sa serijom Mahkum / Zatvorenik u procesu popularnosti koji je započeo serijom Kadin. U novoj sezoni, pojavljivanje glumice na ekranu sa ulogom koja će impresionirati njene fanove pozitivno će uticati na njenu karijeru. Lik Elif, koja je udata za Hakana, kog igra Yigit Yapici od školskih godina, zadiviće publiku svojom pričom i pojavom.

View this post on Instagram

A post shared by Seray Kaya (@seraykaya)

NOVO - Berk Atan i Yagmur Tanrisevsin već privlače pažnju kao par u novom projektu

By: TV Exposed