Scene Tahira i Kerimsaha u seriji Adim Farah osvajaju publiku!

Druga epizoda serije Adim Farah / Zovem se Farah je iza nas, a scene Tahira i Kerimsaha još uvek opsedaju umove publike.

Scene Tahira i Kerimsaha u seriji Adim Farah osvajaju publiku!

Foto Credits: Internet Haber

Adim Farah / Zovem se Farah, ova serija turskog Fox TV-a, sa Enginom Akyurekom i Demet Ozdemir u glavnim ulogama, nastavlja svojim putem sa veoma dobrom pričom, dok se glumački nastupi često pominju na društvenim mrežama.

Fanovi Engina Akyureka hvale glumca, koji svoju harizmu često izražava u liku Tahira Lekeziza. Bilo je mnogo postova o Tahirovom stanju, što otkriva da, iako je član mafije, ima ljubav u srcu u scenama sa Kerimsahom.

Opisujući vezu između Tahira i Kerimsaha kao veoma prijatnu, fanovi serije su podelili komentare navodeći da su obojica bili emotivni i zabavni u ovim scenama u seriji Adim Farah.

Rastin Pakhanad sjajan u ulozi Kemirsaha

Obožavaoci serije Adim Farah, koji su ga podsetili na izreku „Dete dođe i promeni te, čvrstu, odlučnu formu na koju si navikao“, smatraju da je dete glumac iranskog porekla Rastin Pakhanad takođe veoma dobar izbor i dodaje sjajan ton za seriju.

Rođen 2018. godine, Rastin igra Kerimsaha, dete lika Demet Ozdemir, Farah, koji je rođen sa PIY bolešću. Kerimsah, koji mora da živi u sterilnom okruženju kod kuće, izlazi u odeći astronauta i ne bi trebalo da dolazi u kontakt sa vazduhom. Zbog toga je situacija Kerimsaha, koji je bio lišen mnogih stvari, otkrila saosećanje Tahirovog karaktera.

U scenama sa detetom, Engin Akyurek kombinuje svoje crte lica, pogled i gestove sa svojim glumačkim sposobnostima. Već od početka serije publika može shvatiti da on igra svoju ulogu osećajući je iz srca.

NOVO - Da li bi serija Yali Capkini bila zanimljiva da nema Pelin?!

By: TV Exposed