Veliki problemi na setu serije Baba / Otac

Turska serija Baba / Otac je zaista zanimljiv i kvalitetan projekat. Ipak, na tom setu došlo je do velikih problema, prenosimo o čemu je reč.

Veliki problemi na setu serije Baba / Otac

Foto Credits: IMDB

Prema pisanju turske štampe na setu serije Baba / Otac došlo je do problema ili kako su oni to nazvali krize. Tokom snežne oluje koja je pogodila Tursku, pa samim tim i set serije Baba, rad je značajno otežan a radnici su radili čak i po 16 sati.

Nakon toga, zaposleni na ovom projektu su uputili žalbu Sindikatu filmskih radnika u Turskoj i požalili se na celu situaciju.

Sindikat je odmah po prijemu žalbe, hitno reagovao. Zatražili su od Kancelarije za socijalnu zaštitu da preduzme pravne akcije protiv produkcione kompanije. Pored toga izdali su i saopštenje u kom su osudili kompaniju Ay Yapim koja radi tursku seriju Baba / Otac, odnosno način ophođenja prema radnicima.

Predstavnici Sindikata će pružiti pravnu zaštitu svim radnicima koji su pogođeni ovakvim ponašanjem i celom situacijom. Ostaje da vidimo kako će sve to dalje ići, a sudeći po dosadašnjim iskustvima vezanim za turske serije, strane će se ili nagoditi ili će sve završiti na sudu.

NOVO - Današnja slavljenica je Hafsanur Sancaktutan

By: Milt-TV Exposed