Alperen Duymaz potvrdio svadju sa Melisom Asli Pamuk!

Melisa Asli Pamuk i Alperen Duymaz, koji su se okupili u glavnoj ulozi u novoj televizijskoj seriji EGO, poznati su kao veoma uspešan TV serijski par. Međutim, iza ove snažne harmonije krije se sasvim druga stvarnost.

Alperen Duymaz potvrdio svadju sa Melisom Asli Pamuk!

Foto Credits: Haberler

Ovo dvoje su došli do izražaja serijom Carpisma, a njihov ponovni susret godinama kasnije obradovao je fanove. Nastavlja se rad na setu za produkciju pod nazivom EGO, za koju se očekuje da će biti jedna od najuticajnijih serija Fox TV-a 2023. Međutim, u poslednje vreme se mnogo priča o nekim događajima koji su se odrazili i u štampi. Potvrđeno je da je došlo do svađe između Alperena Duymaza i Melise Asli Pamuk i da nisu bili u dobrim odnosima. Alperen Duymaz, koji je prvi prekinuo praćenje svoje partnerke iz serije na društvenim mrežama, morao je da da izjavu nakon što su događaji prošireni u štampi. 5,4 miliona pregleda deljenja Alperena Duymaza, koji opisuje šta se dogodilo na setu u izjavi na Tviteru, otkrilo je da postoji veliko interesovanje.

Alperen Duymaz je jasno rekao da je ljut na svoju partnerku koja je zakasnila na set i koju je čekao ceo tim, te da je došlo do svađe između njih. Svi ovi događaji izazvali su veliku pažnju na društvenim mrežama i danima se o ovom događaju priča u tabloidnoj štampi. Detalji izjave Alperena takođe su povećali ovo interesovanje.

Televizija Fox, koja ima velike probleme sa održavanjem serija, odnosno interesovanjem za njihove serije, sigurna je da je veoma zadovoljna ovakvom sredinom. Jer u sredini se nalazi niz projekata bez obzira na formu, a pažnju na ovu seriju skreće i činjenica da se partneri međusobno ne slažu. Hajde da vidimo da li nova televizijska serija EGO može da dobije ocenu iznad očekivanja a veliku pažnju na nju je skrenula svadja koja je ovog puta potvrdjena a ne proizvod mašte novinara.

Serija će uskoro biti objavljena i odgovor na ovo pitanje biće otkriven. Međutim, treba napomenuti i da će se slučaj da Melisa Asli Pamuk kasni na set i čeka ceo tim odraziti se kao gubitak imidža. Ukoliko serija bude uspešna, ne verujemo da će to mnogo da brine Melisu…

NOVO - Problem serija Tuzak i Sifirnci Gun je kanal na kom se emituju?!

By: TV Exposed