Kivanc Tatlitug najavio novi projekat

Turski glumac Kivanc Tatlitug ima drugačija osećanja nakon rođenja sina Kurta Efea i uzbuđen je što je postao otac. Glumca su zabeležile i kamere kako je svom prijatelju kupio poklon zbog rođenja deteta. Najzanimljivija tema na umu bio je novi projekat.

Kivanc Tatlitug najavio novi projekat

Foto Credits: Dizilah

Rekavši da je veoma lepo biti otac, glumac je dodao: „Sada više razumeš kako si odrastao, u kojim uslovima si odrastao, uspeli smo da uspostavimo tu empatiju.”.

Objašnjavajući da u njihovim životima nije bilo promene, ali da su dani lepši i sadržajniji, Kivanc Tatlitug je objasnio i da je svaki dan otkrivao nešto novo.

Navodeći da se Kurt Efe ponekad upoređuje sa njim, a ponekad sa njegovom majkom, Kivanc je takođe naveo da je kosa njegovog sina plava, ali su njegove crte lica slične njegovoj majci Basak Dizer.

Kivanc, koji je prvi put govorio o filmskom projektu u kojem će preuzeti glavnu ulogu sa Beren Saat, biće na neko vreme odvojen od sina. Godinama nakon serije Ask-i Memnu / Zabranjena ljubav, ponovo će se sresti sa Beren Saat.

Posle 14 godina spojiće se dva poznata imena i njihovi obožavaoci su uzbuđeni zbog toga. Prošle nedelje, kada su Beren Saat pitali o novom projektu, ona nije želela da odgovor, ali nije ni demantovala novi projekat.

Kıvanc Tatlitug je dao sledeću izjavu o filmu, čiju je priču napisao Nuran Evren Sit, a snimaće ga u Newyorku u produkciji kompanije OGM Pictures:

„Idem u Ameriku na neko vreme. Snimamo film. Vratiću se kasnije, pogledaću projekte u Istanbulu.”

Filmski projekat, koji će biti objavljen na Netflixu, čeka se sa velikim interesovanjem.

NOVO - Koliko će drama Sevmek Zamani moći protiv letnjih romantičnih komedija?!

By: TV Exposed