Haluk Bilginer i Tolga Saritas – Otac i sin?!

Stižu nam nove vesti iz Turske, a vezane su za novi projekat Bir Gece Ansizin / Jedne noći iznenada. Prenosimo o čemu se radi.

Haluk Bilginer i Tolga Saritas – Otac i sin?!

Foto Credits: Internet Haber

Kompanija Ay Yapim već uveliko priprema novu seriju pod nazivom Bir Gece Ansizin / Jedne noći iznenada. Od ranije je poznato da će glavnu ulogu u ovom projektu tumačiti Tolga Saritas. Čelni ljudi Ay Yapima su u poodmakloj fazi pregovora sa Halukom Bilginerom za ulogu u ovoj seriji. Ukoliko pristane, on će glumiti oca lika koji tumači Tolga Saritas.

Prema prvim informacijama, Haluk Bilginer je zadovoljan ulogom i uslovima i postoje velike šanse da se pridruži ovom projektu. Njemu je nedavno ponuđena i glavna uloga u TV seriji Hakim / Sudija. U kom projektu će se Haluk pojaviti u narednom periodu, ostaje da vidimo.

Scenarista serije Ekin Atalar je već zapratio glumca na Instagramu, što je novinarima u Turskoj jasan znak. Naravno, najbolje je sačekati zvaničnu potvrdu.

Haluk Bilginer je zaista iskusan glumac sa velikim brojem uloga u svojoj karijeri. Tačnije, pojavio se u 83 projekta. Poslednja TV serija na kojoj je radio je Seref Bey, digitalne platforme Exxen. U njoj je tumačio glavni lik. Pre toga pojavio se u dva filma, Stuck Apart i Leyla Everlasting. U svojoj bogatoj karijeri može se pohvaliti i ulogama u hitovima kao što su Ben-Hur, Kacak, Ezel i drugim projektima.

NOVO - Nove informacije oko nove serije Cagataya Ulusoya

 By: Milt-TV Exposed