Nove informacije oko nove serije Cagataya Ulusoya

Cagatay Ulusoy će se i definitivno pojaviti u novoj televizijskoj seriji. U pitanju je projekat koji je prvo nosio naziv Yali Capkini / Vodomar ali je kasnije naziv promenjen.

Nove informacije oko nove serije Cagataya Ulusoya

Foto Credits: IMDB

Stigle su i nove vesti o seriji koju priprema kompanija OGM Pictures za televizijski kanal TV8. Krenimo prvo od naziva. Kompletno ime koje će poneti ova serija glasi Suslu Korkuluk ili u prevodu Štrašilo. Prva verzija scenarija je poslata na doradu, pa se nova verzija kako pišu turski mediji zaista dopala Cagatayu.

Mnogima je naziv ove serije bio čudan i ima dosta onih koji smatraju da je prvo ime bilo lepše. Međutim, kako piše novinarka Ranini, novo ime ovog projekta u potpunosti odgovara radnji ove nove turske serije.

Cagatay Ulusoy je već otpočeo pripreme za ovaj projekat. Viđen je Ugur Sahin Fight Club akademiji, a na fotografijama koje su tamo napravljene primećeno je da je glumac dobio koji kilogram viška. Ulusoy se dakle priprema da bude potpuno fit za novu ulogu. Glumac je i pohađao časove boksa u SAD, pod vođstvom trenera Briana McComba. Njegov sparing partner bio je Cem Kilic, jedan od najpoznatijih turskih boksera na svetu. Fanovi su se odmah zapitali, s obzirom i na to da je Cagatay viđen u Fight Club-u, da li je možda to zbog nove uloge.

Ono što je sigurno da je radnja nove turske serije u kojoj će se Cagatay Ulusoy pojaviti zasnovana na istinitim događajima. O ostatku glumačke ekipe za sada nema zvaničnih potvrda. Postoje mnoga nagađanja da će uloge u seriji između ostalih imati i Halit Ergenc, Demet Ozdemir, Mustafa Mert Koc i Mert Yazicioglu. Ostaje da u narednom periodu vidimo ko će se pored Cagataya pojaviti u ovom projektu i da li će s obzirom na veliko neslaganje fanova na društvenim mrežama naziv ovog projekta još jednom biti promenjen.

NOVO - Uskoro početak snimanje serije Oglum / Moj sin

 By: Milt-TV Exposed